kjæreste som bor 60 mil sør

Jeg liker litt når jeg hører om folk som klager over at kjæresten sin bor så langt som en time borte (!) Ikke rart det når jeg må bestille flybillett til Newcastle for å treffe min kjæreste, kanskje må jeg også ta en fridag for at jeg skal få en billigere billett dit. Men jeg gidder ikke å klage over det, fordi jeg vet at det er sånn det bare er, og jeg er så glad i forholdet jeg er i, sammen med John. Nå kan dere få høre min historie om hvordan jeg møtte John, og litt om hvordan det var å treffe ham igjen for første gang etter vi hadde møttes.


Lisboa, Portugal 2012 (Her gikk vi forbi mange ganger og bare pratet)

Vi møttes på noe som heter Tall Ships Races (seiletrening for ungdommer/voksne) i Lisboa, Portugal sommeren 2012. Da hadde vi seilt dit fra Saint Malo, Frankrike (vi møttes ikke før i Lisboa). Vi traff hverandre på en fest på en seilebåt og vi liker å kalle det "Love at first sight" ♥ Helt ok om en av dere synes det er klisjé, men dette er en ganske fin eventyrhistorie faktisk, det synes vi. Etter denne kvelden sa vi ha det og avtalte å treffe hverandre neste kveld på Crew Party (sosial sammenkomst for alle deltakerne). Det var veldig hyggelig da jeg så ham der, og vi snakket hele kvelden og jeg tror vet at folk begynte å legge merke til at det var noe mellom oss. Så var gikk kvelden altfor fort over, og vi ga hverandre farvel-klem uten å vite om vi skulle se hverandre igjen noengang. Jeg skulle reise hjem dagen etterpå, mens han skulle seile videre i 2 måneder til. Jeg husket ikke hele navnet hans da han fortalte meg det. Det eneste jeg husker var John Smith, og "alle" heter jo det! Det er jo nesten britenes Ola Nordmann.Dette bildet tok jeg på dagen, før vi møttes. Jeg syntes dette så ut som en kul fest, men jeg hadde ingen invitasjon så jeg tenkte bare å være i båten og slappe av. Det var en annen engelsk båt som lå inntil våres og der var det noen britiske ungdommer som spurte om jeg og noen andre ville være med på denne festen da. Så jeg ble med. Da jeg kom dit stod jeg egentlig bare der og snakket litt med mine folk og noen andre som ville hilse på. Og plutselig så kom John og hilste på meg. Vi snakket litt, og så ble jeg bedt på en annen båt. Der var jeg helt til jeg måtte tilbake til min båt - trodde jeg. Men kapteinen var ikke der, så jeg "snek" meg ut igjen og fant John. Så snakket vi sammen resten av kvelden!Da jeg kom hjem var det ikke særlig nyttig å søke på "John Smith" på facebook. Vi hadde jo ingen felles venner. Det jeg gjorde var å spør (mase, hehe) på noen av mine crew mates som kjente ham litt, om de kunne finne ham da de seilte i havn neste sted og spør etter nummeret eller noe. En uke etter at jeg hadde komt hjem var jeg hos besteveninnen min og plutselig fikk jeg en melding på facebooken min. Ja, det var ham. Han hadde lagt meg til som venn og skrevet en liten melding. Haha, jeg var kjempeglad! Etter dette begynte vi å utveksle noen meldinger hver gang han hadde dekning eller internetttilgang. Etter at han hadde komt hjem til seg, snakket vi 24/7 og det kan du bare spør vennene mine om... (Unnskyld).

Etter hvert begynte vi å skype sammen, men helt ærlig, vi turte så vidt å si noenting til hverandre. Jeg var jo veldig nervøs for å snakke engelsk, men vi tenkte ikke mye over det egentlig. Det var veldig hyggelig å kunne se ham. Han spurte faktisk om å bli sammen 26. desember 2012, og da sa jeg ja. Han ville spør in real life, men hallo tålmodighet?? Haha <3 Etter nyttår (2012/13) måtte vi jo få til å treffe hverandre snart. Så en uke før vinterferien bestilte han billett over hit for å treffes for første gang siden de to kveldene i Lisboa.


Dette er fra den andre dagen da John var her for første gang

Jeg vet ikke hvor mye jeg skal fortelle om det første møtet! Dere kan jo sikkert se for dere hvordan det var å se en person etter så lang tid som man har blitt veldig glad i (mest over internett).  Selv om vi begge følte noe for hverandre på de to kveldene vi var sammen. Vi hadde snakket litt om hvordan vi trodde det kom til å bli å se hverandre igjen. Jeg hentet ham på flyplassen midt på fredagen. Måtte gå tidlig fra skolen, og man kan si jeg følte meg skjelven i hele kroppen den skoledagen! Full av sommerfugler! På flyplassen var beina mine som gelé, føltes som bare noen tynne tannpirkere holdt meg oppe. Så kom ham gjennom dørene. Det er vanskelig å beskrive øyeblikket med ord, men det var godt å klemme ham igjen, og høre stemmen fra hans munn til mitt øre igjen. Så gikk vi til bussen, tok den til Sandnes. Der møtte vi noen venner som "tilfeldigvis" også ventet på bussen hjem. Så han fikk møte dem før vi tok bussen helt hjem.
Dette bildet ble tatt ikke lenge før John skulle ta flyet hjem i sommer, så jeg var egentlig litt lei meg, men glad! Det er alltid trist når vi må si ha det, fordi det er en stund til neste gang vi ser hverandre igjen. Jeg kan jo ikke bare spør ham om å komme en tur over hvis jeg skulle trenge en klem. Men da er det alltid kjekt å få se ham igjen neste gang! Nå gleder jeg meg masse til jeg får se ham igjen. Det er idag bare 15 dager igjen!!


Jeg elsker deg ♥

Det er så mye mer jeg kan skrive, men hvis er det noe mer dere lurer på, så kan jeg svare på dem i en spørsmålsrunde eller bare i kommentarene! Jeg blir veldig glad for spørsmål!

- Håper dere likte innlegget!

 Hashtags: #kjærlighet #forhold #avstandsforhold #kjæreste #england #blogg

7 kommentarer

Camilla Frøhaug Bjørnson

05.02.2014 kl.17:20

så koselig! åå, søte bilder <3
Så koselig! For en søt kjærlighetshistorie dere har!

Hva gjør han i England? Går han skole eller jobber han?

Ingvild Ørland

05.02.2014 kl.17:46

Thale Sunniva: Tusen takk! Han jobber nå :-)

Alemande

05.02.2014 kl.18:39

så utrolig koselig! søte sammen :)

The Hsk

05.02.2014 kl.18:54

Åh, utrolig søtt innlegg :) Så bra dere har fått det til å fungere, til tross for avstanden. Kjempesøte bilder av begge to!

Mari Andersen Borgli

05.02.2014 kl.23:40

Du ble dagens blogg! Skriver straks et innlegg om deg. Så følg med! :)

Ingvild Ørland

06.02.2014 kl.05:42

Mari Andersen Borgli: ååå, så kjekt!! Tusen takk <3

Janne

06.02.2014 kl.21:35

Sø utrolig søtt! Hva har dere tenkt til neste år, når du er ferdig på vgs? Skal dere flytte sammen eller fremdeles ha et avstandsforhold? Virker tøft å ha den du elsker så langt borte fra seg, men det er nok helt fantastisk å se hverandre igjen da!

Skriv en ny kommentar

Ingvild Ørland

18, Sandnes

Jeg liker foto, trening og oppdagelser! Har engelsk kjæreste fra Newcastle <3

Kategorier

Arkiv

hits